PRIJEM ZA RUKOMETAŠE „RUDARA“ IZ KOSTOLCA

Rukometaši „Rudara“ iz Kostolca su nedavno izborili povratak u Super ligu Srbije najviši rang takmičenja u državi tim povodom gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović je upriličio prijem za ovu ekipu i rukovodstvo kluba.

Ovom prilikom gradonačelnik je izjavio da je lokalna samouprava u prethodnom peridou izdvojila značajna sredstva za sportsku infrastrukturu i za finansiranje samih klubova:

„Ovo mesto, koje je do sada primilo najvažnije goste grada, kao i Požarevljane koji su u različitim oblastima postizali velike uspehe, danas slavi sportske pobednike. Okupili smo se da ukažemo čast ekipi, stručnom štabu i rukovodstvu rukometnog kluba „Rudar“ iz Kostolca koji se na velika vrata vraća u Super ligu Srbije. Želim da vam poručim da tokom svog pohoda po Super „B“ ligi ove sezone niste imali navijače samo iz Kostolca, već i sa čitave teritorije Grada Požarevca. Vi ste se svima njima odužili fantastičnim utakmicama koje su nekada imale previše uzbudljive završnice.“

Nenad Jankov predsednik RK „Rudar“ se zahvalio na prijemu i na velikoj podršci koju dobijaju od Grada Požarevca i Gradske opštine Kostolac istakavši da je sezona bila turbulentna ali da se završila na najbolji mogući način.

preuzeto sa sajta Grada Požarevca