САСТАНАК МЕСНОГ ОДБОРА КУЛА – ЗАЈЕДНО ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ

Месни одбор Кула, у оквиру својих активности и предстојећих задатака, одржао је значајан састанак у којем је учествовао и председник Општинског одбора Мало Црниће, Малиша Антонијевић, са сарадницима.

На састанку се разговарало о постигнутим резултатима и буђућим плановима странке како у Кули, тако и у целој општини Мало Црниће. Присутни су били детаљно информисани о активностима које су до сада реализоване у циљу подизања квалитета живота људи у овом делу општине.

Председник Општинског одбора, Малиша Антонијевић, изразио је задовољство постигнутим и подстакао присутне да наставе са још преданијим радом. Поука састанка била је у значају тимског духа и сарадње како би се оправдало поверење суграђана.

Општи је договор да се у блиској будућности настави са реализацијом пројеката који имају за циљ унапређење инфраструктуре, образовних установа и општег квалитета живота у Кули. Управо у оваквим иницијативама огледа се снага заједнице и странке која се посвећено бори за бољу будућност свих грађана.

Овакви састанци и збирне активности одражавају ангажованост и демократску праксу, пружајући простор за дијалог и изражавање ставова сваког члана заједнице. Циљ је један – заједничким напорима ка бољем и квалитетнијем окружењу за све.