РЕЦЕПТ ЗА ЉУБАВ

У оквиру пројекта „Подршка конкурентности и развоју туризма у региону Браничево-Подунавље“ који има за циљ да унапреди конкурентност регионалне туристичке привреде и подржи развој сектора туризма у целини, Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“ уз подршку Града Пожаревца и локалних партнера, организује регионални догађај Локални залогај – Рецепт за љубав, који ће се одржати у уторак, 10. октобра 2023. године у времену од 17.00 до 20.30 часова, на Табачкој чаршији у Пожаревцу.

Циљ догађаја је да се презентују чланови регионалног бренда „Локални залогај“ – угоститељи, винарије, дестилерије, пољопривредна газдинства и произвођачи из Браничева и Подунавља, као и ново-осмишљени специјалитети припремљени коришћењем локалних производа. У том смислу, посетиоци ће моћи да дегустирају неке од најбољих јела и производа из Региона. Поред овог, догађај ће у делу пратећег програма понудити посетиоцима радионице за децу, плесне и музичке наступе и друге забавне активности за различите генерације.

Посетиоци ће имати могућност и да учествују у различитим наградним играма и освоје најукусније награде. За више информација о Наградним играма и самом Догађају, пратите нас на Инстаграму (@локалнизалогај) и Фацебоок-у (Локални залогај).

Realizaciju „Podrške konkurentnosti i razvoju turizma u regionu Braničevo-Podunavlje“ podržao je projekat  „#EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam“ koji je usmeren na razvoj turizma u Srbiji. Podrškom turističkom sektoru, projekat će omogućiti da se turistički potencijal što više iskoristi i time doprinese otvaranju novih radnih mesta. Projekat finansiraju Evropska unija i Vlada Savezne Republike Nemačke, a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

www.kucevo.rs