ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ КУЧЕВО ДР РАЈИЧИЋ КАНДИДАТ ЗА ПОСЛАНИКА

Председник Општине Кучево у периоду од 2020. до 2023. године и актуелни председник Привременог органа Општине Кучево Др Иван Рајичић налази се на 128. месту изборне листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

Овом приликом др Рајичић се обратио следећим саопштењем:

„Поштовани суграђани, драги пријатељи!

Данас је стигло још једно велико признање за читаву нашу страначку организацију, за читав тим који је радио у претходне три и по године.

Желим да Вас обавестим да се у име општине Кучево и Браничевског округа налазим на листи кандидата за Народног посланика Народне Скупштине Републике Србије.

Ово доживљавам као велики успех свих нас, јер је ово показатељ да је огроман рад и труд препознат од стране највишег руководства наше државе и наше странке.

Смањење незапослености, повећање буџета, километри нових путева који ће пружити нову перспективу да грађани не одлазе више из наше општине, побољшање здравствене заштите, социјалне сигурности, повећање доступности предшколског, основног и средњег образовања, борба за екологију, све је то оно што је допринело једном оваквом успеху.

Позивам све грађане општине Кучево да подршком на предстојећим изборима добијемо званичног представника у највишем представничком дому наше Републике Србије и да преданим радом наставимо пут напретка који смо увелико започели, јер КУЧЕВО НЕ СМЕ ДА СТАНЕ!

Живело Кучево!“

wwwkucevo.rs