На фестивалу „Мајске музичке свечаности“ певачка група „Арија“ из Малог Црнића освојила златну плакету

Бијељина је била домаћин XXИИ хорског фестивала „Мајске музичке свечаности“, а једна певачка група се истакла изнад осталих. Певачи из групе „Арија“ из Малог Црнића освојили су златну плакету, пружајући незабораван наступ који је одушевио публику и жири.

На великој сцени фестивала, певачка група „Арија“ је бриљирала у свом саставу, који чине талентоване младе певачице: Анастасија Костић, Леонора Стокић, Анђела Николић, Јелена Васић, Софија Стојимировић и Маја Радивојевић. Њихов усклађен глас, хармонија и изузетна интерпретација песама навели су присутне да се уздижу изнад земље и доживе прави музички ужитак.

Ова победа на престижном хорском фестивалу представља велико признање за певачку групу „Арија“ и потврду њиховог талента и преданог рада. Њихова изведба је била савршена комбинација изражајности, музикалности и енергије, која је освојила срца публике и жирија.

Хорски фестивал „Мајске музичке свечаности“ окупља врхунске хорске ансамбле из региона и пружа платформу за афирмацију младих талената. Певачка група „Арија“ из Малог Црнића је још једном потврдила свој статус међу најбољим хорским ансамблима, доносећи славу свом месту и шире.

Ова златна плакета је само један у низу успеха за певачку групу „Арија“, која већ годинама остварује запажене резултате на бројним такмичењима и фестивалима. Њихов труд, посвећеност и страст према хорском певању су се исплатили, а ова победа ће их додатно инспирисати да наставе са својим уметничким путем и остварењем нових врхунских достигнућа.

Певачка група „Арија“ из Малог Црнића ће и даље наставити да се развија и шири свој уметнички утицај, доносећи радост музике свима који је слушају. Њихова изванредна изведба на XXИИ хорском фестивалу „Мајске музичке свечаности“ остаје запамћена као један од најсветлијих тренутака фестивала, док певачке звезде из Малог Црнића настављају свој пут.

 

Foto: RTV Biser