КУЧЕВО УПЕЧАТЉИВО ПРЕДСТАВИЛО СВОЈУ ТУРИСТИЧКУ ПОНУДУ НА САЈМУ У КРАГУЈЕВЦУ

Туристичка организација општине Кучево са поносом представља своју разноврсну понуду на Сајму туризма и сеоског туризма у периоду од 23. до 25. новембра у Крагујевцу. Ове године, наша понуда блиста на заједничком штанду браничевског округа, удружено са колегама из туристичких организација Пожаревца, Голупца, Петровца, Малог Црнића и Великог Градишта.

Током три дана сајма, посетиоци ће имати прилику да уживају у изложбено-едукативном програму и пронађу најбоље понуде за своја будућа путовања. Ова година сајма туризма је официјелно отворена од стране Немање Радовића, помоћника министра у Министарству туризма и омладине, који је касније и посетио штанд Кучева.

Туристичка организација општине Кучево и ове године истиче своје атрактивности, а посетиоци сајма имају шансу да дубље истраже богатство понуде коју има наша општина. Промотивни материјали, информативне сесије и пријатна атмосфера на штанду обећавају заражавајуће и искуство путовања кроз нашу област.

Очекујемо да ће ове године посетиоци отићи са Сајма с пуно нових идеја за своје следеће одморе, а опширна понуда Кучева сигурно ће бити међу најпримамљивијим опцијама.