Калиград – турнир у малом фудбалу 3 на 3 стиже у Мало Црниће!

11. Јуна ће се одржати незаобилазно спортско дешавање – турнир под називом Калиград, који ће окупити љубитеље фудбала из целог региона. Ова година ће бити посебно узбудљива, јер ће се најбоље екипе борити за престижне награде и славу.
Пријаве за турнир су отворене до 9. јуна, пружајући прилику фудбалским тимовима да се такмиче и покажу своје вештине. Котизација по екипи износи 5000рсд, а сваки тим ће имати прилику да се бори за прва три места и освоји вредне новчане награде. Ово је сјајна прилика да се млади таленти покажу и да се спортски дух и ривалство осете у ваздуху.

Турнир Калиград је више од обичног спортског догађаја – представља прилику да се заједница окупи и прослави љубав према фудбалу. Атмосфера ће бити испуњена узбуђењем, подршком навијача и спортским духом који ће бити неизоставни део сваког меча. Гледаоци ће имати привилегију да уживају у живописним тренуцима и бриљантним потезима на терену.

Општина Мало Црнице, домаћин овог великог спортског спектакла, показује своју посвећеност развоју спорта и промоцији здравог начина живота. Калиград је само један од многобројних догађаја које општина организује како би оживела спортску сцену и пружила могућност локалним талентима да се истакну.

Позивамо све љубитеље фудбала и спортских надметања да се придруже овом незаборавном догађају. Калисте ће бити епицентар узбуђења, где ће се стварати успомене и славити љубав према најпопуларнијем спорту на свету. Правите своје тимове, пријавите се на време и будите део Калиграда – турнира који ће учинити да срце фудбалске страсти заигра јаче него икад пре.

Slika: https://www.facebook.com/groups/malocrnicefb/