Завршени радови у Првомајској улици у Костолцу

Првомајска улица у Костолцу је завршена и за саобраћај ће бити отворена од сутра од 8 часова ујутру.

Комплетна инвестиција за ову улицу износила је око 59 милиона динара.

Градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић је овом приликом истакао да је завршена модерна саобраћајница која ће бити од великог значаја за све Костолчане и да она сада спаја улице Карађорђеву и Боже Димитријевића као и улицу Николе Тесле, он је још додао да је у плану да се преко овог кружног тока повежу са Трудбеничком улицом.

Градоначелник Града Пожаревца – Саша Павловић

Градоначелник  је изјавио да се велики акценат ставља, пратећи политику председника Србије Александра Вучића, на изградњу путне инфраструктуре.

Павловић је напомену да поред бројних пројеката које изводи локална самоуправа на територији Града Пожаревца у току су и две капиталне републичке инвестиције од којих је једна брза саобраћајница Пожаревац – Голубац и асфалтирање пута Рам – Братинац.

Председник Градске општине Костолац – Серџо Крстаноски

Председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски је рекао да је прошло пет година од када је некадашњи мост стављен ван функције, те да је након његовог уклањања и израде пројекта, изграђена модерна саобраћајница са кружним током дужине 350 метара, урађено је 250 метара канализационе мреже, постављена је улична расвета, изграђена бициклистичко пешачка стаза, уређена је зелена површина и постављена је саобраћајна опрема због близине школе.

Обиласку радова присуствовали су челни људи Града Пожаревца и Градске општине Костолац.

www.pozarevac.rs