Градоначелник слуша грађане: Заједно крочимо у решавање проблема

Разговор са суграђанима настављен је и овог четвртка у Пожаревцу, откривајући неке од изазова са којима се становници овог града свакодневно сусрећу. Градоначелник је истакао да ће заједно са грађанима радити на решавању ових питања, користећи све доступне ресурсе и мере.

Пракса пријема суграђана наставља се сваке седмице, што је значајан корак ка усмеравању градске политике ка реалним потребама и изазовима грађана. Ова иницијатива нуди простор за дијалог и сарадњу између управе и становништва, у фокусу које су конкретне проблематике и питања.

За све који желе да изнесу своје предложе или изразе бриге, постоји могућност за закажување разговора са градоначелником или градским функционерима. Процедура је једноставна – попуњавањем обрасца код службе обезбеђења у Градској управи. Додатно, информације се могу добити и код секретарице градоначелника путем телефона на броју 012/539-601.

Ова иницијатива не само што обезбеђује директан канал комуникације између градске власти и грађана, већ такође нуди пример отворености и жеље за изградњом сарадничког односа у циљу општег благостања Пожаревца и његових житеља.