Голубац 2023: Tурнир у малом фудбалу

Голубац ће бити домаћин једног од најузбудљивијих турнира у малом фудбалу овог лета. Турнир, који ће се одржати од 12. до 23. јула, привлачи пажњу фудбалских ентузијаста из целе регије, обећавајући врхунски спортски догађај и незаборавно искуство за све учеснике.

Организатори турнира у малом фудбалу Голубац 2023 су обезбедили богате награде за победнике, што је привукло бројне екипе да се пријаве и учествују у овом престижном такмичењу. Екипа која освоји прво место имаће прилику да се домогне невероватне награде од 200.000 РСД, док ће финалисти бити награђени са 100.000 РСД. Трећепласирана екипа неће отићи празних руку, јер ће освојити 40.000 РСД.

Сви заинтересовани тимови имају могућност да се пријаве до 11. јула у 20 сати. За учешће на турниру, екипа треба да изврши уплату од 7000 РСД. Пријаве се примају на следеће бројеве телефона:

📞 Слађан: 063 809 2546
📞 Мића : 063 753 4447

Организатори турнира у Голупцу гарантују професионалну организацију и врхунски терен за све утакмице. Сваки тим имаће прилику да се надмеће против најбољих екипа у регији, пружајући изванредан фудбалски спектакл свим посетиоцима.

Осим узбуђења на терену, Голубац нуди и изванредне могућности за опуштање и уживање. Градић је познат по својој богатој културној баштини и импресивној тврђави која доминира над Дунавом. Посетиоци могу истражити овај историјски локалитет и упознати се са фасцинантном прошлошћу регије.

Не пропустите прилику да будете део незаборавног турнира у малом фудбалу Голубац 2023. Пријавите свој тим на наведене бројеве телефона и припремите се за изазов и забаву на терену. Очекује вас врхунски спортски догађај који ће остати у сећању свим учесницима и посетиоцима.

За додатне информације посетите званичну веб страницу турнира или контактирајте организаторе путем телефона.

Будите спремни за фудбалску грозницу у Голупцу!

Slika Facebook page TO Golubac