Врхунски успех ученика и студената награђен у Општини Велико Градиште

Општина Велико Градиште је и ове године одлучила да награди изузетне ученике и студенте који су остварили изванредне резултате током протекле школске године. Уз понос и задовољство, уручене су награде најбољима, међу којима се истиче 34 добитника дипломе „Вук Караџић“, од којих се 6 ученика истакло као ђаци генерације. Такође, награђени су и ученици који су на такмичењима остварили високе пласмане, њихови предани наставници, као и два најбоља студента са подручја општине.

Додела диплома и награда представља велику част за све добитнике и признање за њихов труд, посвећеност и изузетне академске резултате. Ученици који су добили диплому „Вук Караџић“ су се издвојили својим изванредним постигнућима и представљају пример талента и вредног рада. Њихова посвећеност учењу и достигнућа у различитим областима су заиста импресивни.

Поред тога, награде су додељене и ученицима који су се истакли на такмичењима, показавши изузетну стручност и вештине у различитим дисциплинама. Њихови наставници такође су похваљени за њихов труд и подршку у остваривању тих изузетних резултата. Ови ученици су пример истрајности, мотивације и жеље за успехом.

Такође, награде су отишле и у руке два најбоља студента са подручја општине Велико Градиште, који су се истакли на високошколским установама и постигли изузетне резултате током свог академског пута. Њихов успех представља понос за целу заједницу и показује да таленат и упорност награђују свакодневни труд.

Општина Велико Градиште поносна је на све награђене ученике и студенте и жели им много успеха у даљем образовању и каријери. Њихови изванредни резултати представљају подстрек за све младе људе у заједници да следе њихов пример, развијају своје таленте и постижу врхунске резултате у својим областима интересовања.

Честитамо свим награђеним ученицима, студентима и њиховим наставницима на изузетним постигнућима и желимо им сијајан успех у будућим подухватима. Њихов труд, преданост и изванредност представљају светли пример младима широм Општине Велико Градиште.

Слика: Facebook page TO Veliko Gradiste