„Буран Живот Једне Библиотекарке“ – Промоција Књиге Даијеле МилаНова у Народној Библиотеци Проф. др „Александар Ивиц“

 

Дан када речи оживљавају: Промоција књиге Даијеле МилаНова у Народној Библиотеци Проф. др „Александар Ивиц“

У динамичном свету књига, Даијела МилаНова, библиотекарка са изузетним искуством, дели своју необичну животну причу у својој најновијој књизи. Народна Библиотека Проф. др „Александар Ивиц“ и Центар за Културу „Војислав Илић млађи“ с поносом најављују промоцију ове изузетне књиге која ће се одржати данас, 30. новембра, у 13 часова, у просторијама удружења „Кључ“.

Даијела МилаНова, дугогодишња библиотекарка и чувар речи у Народној Библиотеци, својом књигом открива интимне и фасцинантне детаље свог бураног живота. Кроз богатство речи, МилаНова нас води кроз своје личне изазове и тријумфе, истражујући свет књига и културе.

Народна Библиотека Проф. др „Александар Ивиц“ поносно подржава ову промоцију као део своје мисије промовисања књижевности и културне разноликости. Центар за Културу „Војислав Илић млађи“ доприноси стварању инспиративног амбијента за овај догађај, пружајући подршку ауторима који деле своје приче са светом.

Сви љубитељи књига, културе и личних прича позвани су да се придруже овој посебној промоцији и да заједно прославимо животну причу Даијеле МилаНова. Узбуђење и емотивна дубина ове књиге обећавају да ће оставити неизбрисив утисак на све присутне.